New in


carlings 300 kr


Viktor


                                    foto: pauline andersson (jag) canon eos 500d
 
en utav mina favorit bilder på min bror, dock är den väldigt tråkig eftersom de inte är någon bakgrund men gillar den ändå :) vad tycker ni?
nu ska jag äta sen ska jag ta med kameran ut på en promenad :)



my dream bag ♥


bild:chicy.se
åhh kan säga utan att överdriva att de här den snyggaste väskan jag sett. jag vill bara ha den, NU! men jag har bestämt mig för att köpa den nästa månad, weeii. hoppas jag har pengar då haha, vill så hjärna ha den, varför kan den inte vara iaf 400 kr billigare?
nu ska jag ta mig en spring tur, puss

natt

ojoj nu va de lite för sent, haha. har legat och sett på the notebook, såååå jäkla bra va den! grät konstant i över en timme ( och ja jag gråter överdrivet lätt)! men ååhh va den var bra! alla ni som inte har sett den se de, de måste ni!
jag har lagt till en bloglovin knapp i menyn nu, ätntligen. så följ mig vi bloglovin det är mycket enklare att hålla reda på de bloggarna man följer då :D



SÅ HÄR KUL HAR VI..



hahah, har suttit och tagit massa cam bilder och lagt till kändisar på facebook, VILKET LIV! hahah
och så sitter vi och lyssnar på Erik Saade - manboy ♥


pyssel

sitter och försöker få tag i min vän emma dom inte svarar, seegt! haha hon ska komma hit ikväll så ska vi mysa och se på melodifestivalen. Sibel är med idag och har lyssnat lite på hennes låt och den verkar as bra! Sen vet jag inte många mer som ska vara med förutom pernilla wahlgren och de är bara pinsamt att hon ska va med!
Idag skulle jag egentligen ha åkt pulka med klasskamrater men så regnar de så vi ställde in de :( så får bli någon annan gång.
så åkte med mamma och pappa in till torp och handla mat fick även med mig ett armband hem som jag hade en idé till min kavaj. Så när jag kom hem satte jag och pyssla med det.
Resultatet, HISS/DISS?


FREDAG

hello :)
idag har jag spenderat eftermiddagen på torp med emma och johanna :) va inte ute efter något men fick med mig en t-shirt hem iaf, visar den någon dag. Efter torp åkte dom med mig hem och så har vi myst här hemma, vi har färgat ögon fransarna och gjort ansiktsmask. jag hade en "chokladmask" och jag vet inte om jag fick någon slags av allergisk reaktion för ögonen börja rinna som fan och efter va jag lite rödflammig på huden, haha.
Nu har dom åkt hem och jag ska gå och lägga mig och kolla på The Notebook :)
bjuder på två bilder från kvällen.






seg dag

hello :) idag har jag inte gjort eller sagt mycket, har legat och sett på film och läst tidning hela dagen lång, skit tråkigt, haha. halsen börjar kännas bättre och jag har ingen feber längre, jippi! har inte sagt mer än max 20 ord idag, bravo pauline! hah
Nu ska jag lägga mig och kolla på the proposal, så jäkla bra är den :)


kärlek


sjuk

dålig uppdatering igår, men jag är sjuuk :( så jäkla tråkigt är de, skulle egentligen ha åkt till hovfjället med johanna och emma idag men icke!
nu sitter jag och kollar på massa kläder jag vill ha, det finns så himla mycket fint i alla affärer!

dom här vill jag bära till sommaren med ett par höga shorts eller en hög kjol


en "dag" i fjälla

känner att jag inte så bra på att uppdatera.. men de är ju lov och jag har inte tid att sitta vid datorn.
Idag på morgonen ringde farmor och fråga om jag vill komma upp på middag, självklart ville jag de finns inget godare än farmors mat!
Senare åkte jag johanna och emma till fjälla för att åka pulka, blev dock inte mycket till pulka åkning eftersom de va så jobbigt att gå upp för backen så vi åkte bara en gång och satte oss och grilla korv ist, haha! :D efter en stund frös vi så mycket att vi va tvungna att ringa farmor så hon kunde köra hem oss, då satte vi oss och kolla på "sommaren med göran" och "the ugly truth", just du är the ugly truth en utan favorit filmen innom komedi, helt jävla underbar är den, går inte att sluta skratt! haha :D
Nu har jag suttit och gott igenom lite bilder på min bror och jag är faktiskt riktigt nöjd ( med några iaf), men vill dock inte lägga upp dom eftersom vill inte att han ska va ute på nätet. :)
puss ♥




hemma från göteborg

japp nu är jag hemma från göteborg, har varit där med emma idag. kanon kul. fick med mig några saker hem iaf, (bland annat leggingsarna nedan) inte så mycket men jag och emma har redan planerat in en ny shopping tur den här veckan, haha.
ska lägga mig tidigt idag för känner mig lite krasslig, måste va pigg tills imorgon då jag emma och johanna ska åka pulka, jippi :D hah
pussss


är mina ny favorit bland alla mina hundra leggins, haha

utedag - myskväll

hej hej :)
idag har jag varit ute hela dagen, känns otroligt skönt! har varit riktigt fint väder så har haft med mig kameran ut och för hoppningsvis fått några bra bilde. har dock inte hunnit kolla på dom än för ska strax ta bussen ut till stan, så ska jag och emma ha söndags mys :)
hörs kanske när jag kommer hem, puss ♥

snabbis!

sitter och kollar melodifestivalen nu, Darin har helt klart varit bäst :D
har förresten skaffat mig photoshop CS4 idag! och jäklar va bra de är! har inte hunnit kolla sådär jätte mycket men de verkar helt perfekt! :D


20 februari 2010

åååh, jag är så jäkla irriterad på den här snön! skulle ju ha träffat johanna idag så jag kunde ta fina vinter bilder på henne, men så blir de snöstorm så vi är tvugna att ställa in de.. då hör emma av sig om vi ska mysa till melodifestivalen ikväll och de hade jag verkligen lust med! men de är ju snö storm och alla västtrafiks bussar går inte så kan inte komma ut till lysekil för mamma och pappa vägrar att köra i ovädret!
ååh, jag hatar vintern!

har varit ute en sväng med min bror, hade med mig kamran ut i fem minuter sen gick de inte mer får de yrde (säger man så?) så jäkla mycket snö! så då fick jag hjälpa han att bygga en snö grotta, haha. de var riktigt länge sedan jag gjorde de ;d
nu sk jag sätta mig och kolla egenom om de blev någon bra bild. pusss


FOTO: pauline andersson (jag)


godnatt ♥

Nu ska jag snart gå och lägga mig, har ändå inget annat för mig så då kanske jag vaknar lite tidigare i morgon. i morgon ska johanna komma hit så ska jag fota henne, hoppas vi får bra väder och fina bilder! :)
har letat som en galning efter min ipod som var helt försvunnen imorse och nu hitta jag den på min brors rum, lycklig* just nu sitter jag med full volym i högtalarna och spelar love me - Justin Beiber, gilla.


(en extermt brusig bild)


RSS 2.0