regnig dag


Idag har de regnat hela dagen lång!
dagen börjar med att de är idrott och vi ska hoppa höjd hopp. Jag (dum som jag är) ramlar på nacken och får skit ont! grå till skolsyster som skickar mig till sjukhuset, där läkaren sa att det var en muskel och jag fick några smärt stillande tabletter. De va först besöket på sjukhuset, senare tog jag livmoderhalscancer vaccinet och sablar vad ont de gjorde, hhaah!

alltså blev de inte många lektioner idag, vilket var skönt! nu sitter jag och bläddrar lite i en tidning, snart ska jag hoppa i duschen, pusss

tävling




deltar ännu en gång i en
fototävling hos den här tjejen, man kan vinna en reflexskärm från tvspelweb.se.
deltar med bilden ovan, en "gammal" bild som jag tycker om.


ARG



jag är på fruktansvärt dåligt humör just nu! så har inte blogg ork. de ända som kan få mig på andra tankar är den här underbara killen. helt galet vad bra hans nya album är! L O V E ♥

Tisdag

Hej :) sitter på plastgräset med Johanna emma och Nathalie, vi sitter och lyssnar på musik och pratar. Riktigt skönt väder är de:)puss

hjälp?


HEJ, håller på att göra om på mitt rum, ska börja måla idag :D vitt ska de bli! ska även köpa mig en ny garderob,äntligen. men kan inte bestämma mig vilken jag vill ha, de står mellan de ovanför, vilken tycker du? eller vet du kanske någon annan fin garderob? hjälp mig snälla :)
puss

the last song


okej de är lite dåligt med uppdatering just nu. men jag har inte varit hemma på hela helgen :)
igår drog jag ut till stan, för fest hos lina och sen vidare till festen. riktigt lyckad kväll. tack alla som som gjorde den!
idag har jag pluggat lite, varit ute och sprungit och kört bil! ojoj, va grym jag va på att köra, hahah :)
nu ska jag se på morden i midsommar, pusss 
p.s
vill sååå himla gärna se filmen ovan! d.s

 


kanon kväll.



har precis kommit hem efter en kanon kväll med tjejerna! de har varit mycket prat och mycket skratt, har varit kanon kul! vi åt middag som jag och johanna lagade, de blev potatisgratäng med kyckling och sen pannacotta till efterrätt, skit gott!
nu ska jag sova, puss

just nu


ajdå.



börjar bli ont om bilder nu..  får ta tag i det någon dag!


onsdag


hejhej :) har precis kommit hem från affären med mamma, köpt mig en glass från ben and jerry's som GB har börjat sälja. inte speciellt god måste jag erkänna.. den smaka mest jordnöttssmör, blää! 
 
har verkligen skiit mycket plugg att göra, men jag orkar verkligen inte! är så sjukt skol trött.. ska bli skönt att inte gå till skolan imorgn, ska till sjukhuset och de tar nog sin tid. hoppas verkligen de går bra.
nu ska jag plu.. eller ne ska nog ta mig en spring tur :D

Ready, set, go!



nu ska ta mig en spring tur, måste säga att jag har skärpt till mig med träningen igen, vilket är väldigt skönt! har tränat 7 gånger på tio dar nu. tycker de inte är så jätte kul att träna egentligen men nu är konditionen påväg upp och de är så himla gött när man är klar så de har blivit mycket roligare!

Idag sluta vi tidigt och jag har tänkt plugga, men såklart va jag för lat och "glömde" bort! ååh. så kommer få ta allt i morgon och på torsdag...

Hur ofta tränar du? :D


bli min..?


jag är inte en riktig "body tjej" om man säger så, men den här är ju bara helt underbar! såå himla snygg! Bli min, snälla?


ljuus


                                             Foto: jag modell: johanna

är hemma
från en lång härlig springtur nu, ska strax hoppa in i duschen :) sen blir de saltön!
bilderna jag och johanna fota i lördags blev inte alls som jag tänkt mig.. ingen blev speciellt bra vilket är väldigt tråkigt! aja skitsam, nu ska jag kila.
 pusss


kort

hello :) kom hem från skolan för en stund sen och nu ska jag sätta mig och redigera lite bilder och sedan sätta mig och plugga! så hör av mig senare, pusss

äntligen!



nu funkar datorn som den ska och photoshop med :)
idag har jag varit hos johanna och planerat in för hemsedal och pluggat lite, efter de åkte jag mamma och pappa till stan så jag kunde hämta ut new moon som jag beställde! beställde bellas box som innehåller lite mer än de vanliga :D har inte hunnit titta på allt än, får göra de någon annan dag.
skulle egentligen ha pluggat hela dagen... men jag har inte pluggat någonting! PANIK*  jag är verkligen expert på att skjuta fram tråkiga saker, haha.
nu ska jag gå och duscha, pusss

RSS 2.0