all of the lights

sitter just nu framför tv och är helt slut, har sånfruktansvärt huvudverk så de finns inte! vill bara gå och lägga mig och de ska jag snart gå och göra tror jag faktiskt!
tur att de är sovmorgon imorgon för de är verkligen behövligt...

river en vacker dröm

sitter just nu och kärar ner mig lite i håkans låtar och kollar (fortfarande) efter en mobil! blir galen på de här, alla är bra men på olka sätt, men frågan är vilken vill man ha... mycket svårt.
borde egentligen sitta och försöka plugga lite matte, men de orkar jag inte, pussss

don't ever feel like you are nothing

mobilmyller

söndagen spendera jag med att leta efter en ny mobiltelfon, och med de kan jag konstatera att det finna ALDERLES för många sorter att välja mellen! och ingen är ju riktigt bra, om den inte har en viss sak så har någon annan de men den har inte den andra saker.. osv, aa ni fattar?
blev lite halvt galen, men nu sår de iaf mellan några av telefonerna ovanför.. mest sugen är jag på HTC, men vet inte, hahha

om de är någon som har någon av dessa telefoner så får ni mer än gärna kommentera och berätta vad ni tycker om den, dåliga och bra saker!

so much to do, so little time...


could you hold it against me?

vill ha sommar nunununu....

hejhej, har prcis kommit hem från jobbet och är helt slut i min ben! så nu ligger jag i soffan helt död, dock ska jag baka när pappa kommer hem från affären.
btw, vet att jag inte har uppdaterat så mycket de senaste, okej inget alls faktiskt... men jag ska försöka att uppdatera lite offtare, men jag kommer inte blir så mycket för kommer endast blogga när jag känner för de och har tid :)

RSS 2.0