what about now

har inte haft på datorn sedan i söndags, och måste erkänna att det har varit skit skönt! har hunnit med mycket.
dock har jag hunnit dra på mig en förkylning som är väldigt oönskad, orkar inte vara förkyld, vill vara pigg och kunna träna. så just nu äter jag ungefär 5 apelsiner om dagen, vitlök (har hört att de ska va bra?), Kan Jang och mer koppar te än vad jag kan räkna till!
som tur är, är vi lediga från skolan imorgon så ska försöka sova bort förkylningen, men nu ska jag och emma försöka göra oss lite tacos♥ pusss

sometimes love comes around

Canon EOS 500D + Canon EF 50mm 1,8 II

En bild på Sirikit i motljus. älskar bilder när de är mot ljus, de händer lite mer i bilden då!
med den är bilden är jag med och tävlar om ett Close up filter hos tvspelsweb.se, och jag vill vinna de HÄR close up filtret.

Utrustning

Kamera: Canon EOS 500D

Min kamera köpte jag den 13 februari 2010,  då den kosta 7 500:-
super nöjd med den, enda nackdelen är serietagningen som är lite långsam, men annars är den mycket bra!
Scandinavian Photo: 5 695:-

Objektiv:Canon EF 50mm 1,8 II
ett objektiv jag använder mest till porträtt fotografering. är jätte nöjd med de, ett objektiv jag tycker alla borde ha i sin kamera väska.
Scandinavian Photo: 995:-

Canon EF-S 18-55/3,5-5,6 IS
de här objektivet fick jag med när jag köpte kameran. finns väl inte så mycket att säga om de här förutom att de är ett bra objektiv att börja med.

Tillbehör:
Batterigrepp BG-E5
Fjärrutlösare
Stativ
Motljus skydd
Väska

Nästa köp:
reflexskärm
Canon EF 70-200mm f/4L USM IS eller Sigma 70-200mm f/2.8

young hearts run free

hahahah! jag skulle tagit bilderna INNAN jag sprang...

hem kommen från årets första spring tur utomhus! och oj va mycket bättre de är att springa på marken än på ett lörar band, bara se samma bild framför sig hela tiden hahah. väldigt härligt va de faktiskt.
lördags kvällen blir inte som planerat... hade planerat att åka ut till stan men så ringde mamma precis och sa att dom inte skulle komma hem försen sent så nu kan jag inte ta mig upp till bussen.. ibland hatar jag bo i skogen!
men får väl försöka göra de bästa av situationen, ska göra någon go mat nu och tända några ljus och se på en mysig film, pussss

one way or another

sitter och tuggar tuggummi frenetiskt för att inte ta något godis ur godis skålen som står på bordet.

you came out of nowhere

hoppas på fint väder imorgon efter jag har jobbat så jag kan ta med mig kameran ut en sväng

sitter just nu i soffan och har precis tryckt i mig ALLDELES för mycket tacos!  så nu ligger jag helt utslagen i soffan och hoppas att det ska börja någon film, men hur stor är risken..?
ska försöka komma i säng tidigt idag eftersom jag ska upp och jobba i morgon, så ska försöka blogga direkt jag kommer hem imorgon. :) pussss

come and get you some candy

den här bilden tog jag samma dag som jag fick min kamera... haha

nu ska jag försöka att ha lite godis förbud.. haha. ska sattsa på att inte äta godis innan sportlovet! de kommer verkligen bli svårt för någon  som är så söt beroende som jag. men de är därför i första hand jag säger sport lovet, dock tror jag att de är dom första veckorna som är svårast så om jhag klarar mig till sport lovet tror jag de blir ganska lätt efter de ;)
någon mer som inte äter godis?

what´s the point?

tog ett lång härligt bad förut, hade sån huvudverk så kunde inte tänka, typ. låg i badet i nästan 50 minuter vilket va väldigt skönt.
nu har jag precis skickat iväg en beställning till/från (!?) HM, blev härliga sommar kläder! längtar verkligen jätte mycket till sommaren nu, även att jag tycker om vintern så blir man snabbt trött på den.

this blood is on your hand

min favorit.

goodbye my lover

Bildlöst och tråkigt inlägg...
hej! det blev ingen uppdatering igår på grund av att jag hann verkligen inte hade fullt upp! har en dela att göra dom här kommande dagarna också, men ska försöka blogga lite mer endå :)
har haft en lång och skön sov morgon idag vilket har varit otroligt skönt, precis vad jag behövde! dagen som ligger framför mig betår av två lektioner i skolan och massa plugg när jag kommer hem, super kul..
pussss

something new

såå, då har jag ändrat om lite i designen! dock ändra jag färgerna (igen) och byta ut headern bara typ :) men de blev faktiskt ganska bra.
vad tycker ni om den nya designen?

I can't be somebody else

nu ska jag försöka sätta mig och göra lite samhäll.. inte de roligaste kanske, men har prov på fredag så får väl försöka få in något ;)
ni kanske har sett att jag har ändrat lite färger i bloggen också? kändes att de va dags för de, ska även byta ut min header någon dag när jag har lit mer tid! :)

world behind my wall

Canon EOS 500d + Canon EF 50mm f/1,8 II
(klicka för större)

här är två bilder till från fotograferingen med jessica igår, gillar dom skarpt. gillar den till vänster mest.
har även uppdaterat min flickr lite nu också, och min flickr hittar du HÄR!

btw, vill ni att jag ska vi mer bilder från den här fotograferingen?


keep on walking

jag saknar min ipod, någon som har sett den...?
jag har på något sätt lyckas att tappat bort min kära ipod.. har inte sett den sedan innan jul lovet, fattar inte vart den kan vara! har vänt upp och ner på varenda vrå i hela huset så här är den inte, vilket betyder att jag har tappat bort den......

då va den värsta skoldagen över, vi har egentligen bara två ämnen idag cok är de dom västa - spanska och geografi.. haha så de känns skönt att den här dagen är över (nästan). 
nu blir de till att fortsätta att redigera bilder från igår, pusss ♥

you caused me pain, so I did the same

Canon EOS 500d +  Canon EF 50mm 1,8 II
1/80  f/1,8  ISO 200


Canon EOS 500d + Canon EF 50mm II
1/80  f/1,8  ISO 200

RSS 2.0